Teosyal® RHA  
täyteainehoidot

  RHA 1 – Pinnalliset ja pienet juonteet, kevyt kohotus, kaula ja decollete
RHA 2 – Kohtalaisiin ryppyihin, huulten täyteainehoidot, marionetti juonteet
RHA 3 - Syvien juonteiden ja ryppyjen täyttö, huulten täyteainehoidot sekä poskipäiden nostaminen 
 RHA 4 – volyymin lisäys koko kasvot 


Hyaluronihapon määrä laskee ihossa ajan mittaan. Tällöin iho menettää nuorekasta kimmoisuuttaan. Iholle alkaa muodostua juonteita ja painovoima vetää ihoa alaspäin. Hoidolla palautetaan ihon hyaluronihappotaso.
 

Varaa aika

  TEOSYAL RHA Ensimmäinen hyaluronihappo täyteainesarja, joka ottaa huomioon kasvojen ilmeet. Teoxane Laboratories on kehittänyt tämän uuden RHA täyteainesarjan tukemaan ihon liikkeitä, säilyttäen samalla ihon elinvoiman ja pehmeyden. Teosyal RHA sopii hyvin kasvojen liikkuvimmille alueille: huulet, poskipäät, nenän- ja suupielten väliset juonteet, otsa, silmäkulmat... RHA silottaa kasvojen juonteet hellävaraisesti ja välittömästi. Ilman, että kasvojen luonnollinen ilmeikkyys katoaa. RHA hyaluronihapolla on pitkäkestoiset vaikutukset ihon kimmoisuuden säilyttämiseksi.


Teosyal tuotteet valmistaa Teoxane SA.

Teoxane Laboratories on hyödyntänyt patentoitua RHA (Resilient Hyaluronic Acid) teknologiaa kehittäessään täydellisen Teosyal®RHA täyteainesarjan. Tuotteeon kehitetty erityisesti kasvojen liikkuvimmille alueille. Geeli on erittäin joustavaa ja kimmoisaa. Vaikutus on välitön ja pitkäkestoinen.   

 Teosyal RHA täyteaineita on neljää eri vahvuutta joissa hyaluronihappopitoisuudet vaihtelevat 15-23mg/ml