PRX-T33 –Terapia

Hoidossa stimuloidaan ihonalaiskudosta tekemään töitä, jonka johdosta solujen välinen aineenvaihdunta paranee, kuolleet solut poistuvat ja hyperkeratoosi vähenee. 

Ihonpinta sileytyy ja sen väri paranee ja heleytyy. Hoidossa myös stimuloidaan ihon kasvutekijöiden lisääntymistä ja saadaan muodostumaan tuoretta kollageeniä.

- ilman neuloja 
- ilman kipua
- ilman toipumisaikaa

Käyttötarkoitus:

- kasvojen ja kaulanihon kiinteytyminen
- rinnan alueen ihon sileytyminen
- arpienhoito
- raskausarpien vaalentaminen

Hoidon kesto 30 - 45 min hoidettavan alueen laajuudesta riippuen.

Varaa aika


Neulaton biorevitalisaatio -hoito sopii kasvoille, kaulalle, kämmenselkien, rintakehän sekä muun vartalon iholle. Hoito korjaa välittömästi ihon esteettisiä virheitä ja samalla syväkosteuttaa ihoa. Suurin osa tuloksista tulee esille heti sekä hoitoa seuraavien viikkojen kuluessa.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla, jolloin hoito tehdään kolme kertaa 1-3 viikon välein. Sarjahoidon tuloksien ylläpitoon riittää yksi hoito 2-4 kertaa vuodessa.

Hoito on CE-merkitty ja patentoitu 10 vuoden kliinisten tutkimusten jälkeen ja sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille. Voidaan hoitaa myös lasten (5-12-vuotiaat) vesirokko- ja märkärupiarpia.

Hoidon jälkeen asiakkaan on kiinnitettävä huomiota päivittäisten ihonhoitotuotteiden käytöön. Tuotteet, jotka ovat erityisesti tätä hoitoa varten, on kehitetty palauttamaan ihoa hoidon jälkeen sekä tehostamaan hoitoa kotioloissa ja näin saavuttamaan parhaimmat lopputulokset.

Esteitä hoidolle ovat raskaus ja imetys, ärtynyt iho, tali-ihottuma, kojihappoallergia sekä puhjennut iho ja/tai herpesrakkulat. Hoitoa ei voida tehdä myöskään heti ihokarvojen poiston jälkeen tai Hifu-hoidon jälkeen. Täyteainehoidosta sekä Botox hoidosta on pidettävä väliä 2 viikkoa. Hoidon voi tehdä kuitenkin juuri ennen ko toimenpiteitä. 

Yhdistelmähoito PRX-T33 ja mikroneulaus

Mikroneulauksessa käytettävät henkilökohtaiset mesorullat ja niissä olevien neulojen pituus valitaan yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Toipumisjakson aikana iho kuoriutuu pois, jolloin ihon pintakerros tasoittuu huomattavasti, ihon väri paranee ja normalisoituu, ihohuokoset supistuvat ja ihon laatu paranee kokonaisuudessaan. On erinomainen hoitomuoto veltostuneelle, väsyneelle ja ihon vanhenemisen merkeistä kärsivälle iholle sekä supertehokas aknearpien hoidossa. Toipuminen hoidosta vie vain n.5-7 päivää.  

Hoitajan ilmainen konsultaatio, ei sido hoitoon.