Pikakasvohoito

- Extra speed facelift kasvohoito
- Deep speed facelift kasvohoito 


Kasvohoito kiireiselle päivä ennen juhlia tai vaikka juuri ennen juhlia. Tätä hoitoa ovat toivoneet asiakkaat, jotka haluavat 
hoidolta välitöntä tulosta, nopeasti ilman pitkää palautumisaikaa. Olet valmiina heti hoidon jälkeen juhliin tai tärkeään tapaamiseen.   

  Hoito aloitetaan ihon pintapuhdistuksella. Hoidossa ihon pinta kirkastetaan ja napakoitetaan joko kemiallisella Anti-age tai epäpuhtaan ihon Skin Tech Peel2glow kuorinnalla tai HL entsymaattisella HL White Peel kuorinnalla. 

Iholle tehdään lyhyt RF-Cryo laitehoito, jolla saadaan turvotusta vähennettyä ja kasvonpiirteitä kuten esimerkiksi leukalinjaa kauniisti esiin tai silmän alueen turvotusta/harakanvarpaita häivytettyä. 

Lopuksi vaihtoehtoisesti puhdistava Environin savinaamio tai kirkastava HL C-vitamiininaamio ja/tai kevyt kasvohieronta turvotuksen poistumista nopeuttamaan. 

Hoidon lopuksi iholle levitetään ihotyypin mukainen loppuvoide. Valittavissa on 30 minuutin extraspeed-facelift tai 40 minuutin deepspeed-facelift. 

 Tulethan hoitoon ilman vahvaa meikkiä, että hoitoaikaasi ei kulu meikin puhdistamiseen. Pistoshoitojen yhteydessä pikakasvohoidot -50%.  Hoitoon voi valita lisäpalveluna kevyen hoidon jälkeisen meikin (ei pistoshoitojen yhteyteen), kesto 10-20min. Meikki veloituksetta Colorescience tuotteen ostajalle.