Neulaton mesoterapia -laitehoito

  Neulaton mesoterapia on ihanteellinen hoitomuoto kasvoille ja vartalolle. Se antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta ja mikä tärkeintä, ilman infektioriskiä. 

Hoidossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihon kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joilla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee tehdä reikiä. 

Eri tehoaineiden avulla voidaan vaikuttaa miltei kaikkiin ihon ongelmiin. Esimerkiksi ryppyihin, juonteisiin sekä väsyneeseen ihoon. Nobelilla palkittu innovaatio tarjoaa turvallisen ja hygieenisen vaihtoehdon neulalliselle mesoterapialle. 

Hoito voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai muiden hoitojen yhteydessä sekä 4-6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväli on suositusten mukaan 1-2 viikkoa.   

  Neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluvat myös terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla sekä viimeistelevä, terapeuttinen ja solukanavia viilentävä CRYO/LED-väriterapia. 

Tällä hoidolla kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotuksia kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa. 

 Voidaan yhdistää muihin hoitomuotoihin ja hoitoihin yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. 

Hoidon kesto n.50min 

 Suosittelemme ilmaista konsultaatiokäyntiä ennen ajan varaamista.  

Varaa aika