Mesolankahoidot

  Mesolankahoito on tehokas ihon kiinteyttämiseen ja kohottamiseen käytetty esteettinen hoito, jonka avulla voidaan veitsettömästi kohottaa piirteitä sekä palauttaa kasvoille nuorekkuutta. 

Vartalon mesolankahoidoilla voidaan tiivistää ja kiinteyttää vartalon veltostunutta ihoa. Hoidossa ihon alle asetetaan ohuita polydioksanonista (PDO) valmistettuja lankoja jotka biohajoavat itsestään. 

PDO on lääketieteessä haavojen ompelussa käytettyjen lankojen materiaali. Mesolankahoidot ovat jo pitkään olleet käytössä Aasiassa antiage-hoitoina. Lankoja voidaan käyttää kaikilla kehon alueilla.  

Ensimmäiset vaikutukset hoidosta näkyvät heti toimenpiteen jälkeen. Mesolangat kohottavat piirteitä ja hoidon vaikutusten voi olla kaksikin vuotta. Hoidon teho perustuu muun muassa sen fibroplasteja lisäävään vaikutukseen sekä sen kollageenin muodostamista stimuloivaan vaikutukseen. 

Hoitotulos näkyy parhaiten noin 3 – 6 kuukauden päästä, ihossa muodostuvan kollageenin alkaessa kiinteyttämään ja kohottamaan sisältäpäin kudoksia. 

Hoidolla parannetaan myös alueen lymfa- ja verenkiertoa ja tämän ansiosta turvotus vähenee sekä ihon hapensaanti helpottuu.

Varaa aika

Lankatyypit

  Mono- eli suorat langat. Kohottavat kevyesti ja antavat iholle tukea. Sopivat henkilölle jolla tarve hentojen juonteiden tasoitukselle. Voidaan käyttää kasvoilla sekä vartalolla. Hyvä ensimmäinen mesolankahoito tai yhdistelmä hoito muiden mesolankojen kanssa. 

Kierrelangat. Antavat kevyen kohotuksen sekä kiinteytyksen. Juonteet tasoittuvat ja kollageenin uudistuotanto lisääntyy. Hoitotulos on monolankoja huomattavasi voimakkaampi. 

Väkälangat. Vaativaan ihon kohottamiseen. Tässä lanka tyypissä on pieniä väkäsiä jotka mahdollistavat voimakkaamman lopputuloksen.

Varaa aika