Medikaalinen mesoterapia

 Mesoterapiahoito on ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä sekä uudistava hoito. Hoito tasoittaa tehokkaasti pintaryppyjä, rentouttaa lihaksia pitkävaikutteisesti ja kosteuttaa ihoa. Mesoterapialla voidaan hoitaa myös ihon värivirheitä siihen erityisesti kehitettyjen mesoterapia tuotteiden avulla. Eli hoidon vaikutus on riippuvainen käytetyistä aineista ja niiden tehtävistä ihossa.   

Eri mesoterapia aineita voidaan yhdistellä ja suunnitella kullekin asiakkaalle henkilökohtainen hoito-ohjelma. Parhaat tulokset hoidosta saadaan neljän-kuuden kerran sarjahoitoina 7-14 vrk välein. Ylläpito hoidot 1-3 kertaa vuodessa. Mesoterapiassa vaikuttavat aineet injektoidaan ihoon sarjapistoksilla. Vaikuttavina aineina mesoterapiassa voidaan käyttää kaikkia ihossa luonnollisesti esiintyviä yhdisteitä; hyaluronihappoa, vitamiineja, peptidejä, hivenaineita ja antioksidantteja. Hoidon avulla ihoon saadaan normaalia korkeammat pitoisuudet vaikuttavia aineita, jotka muuten eivät pääse ihon pinnan läpi. Hoitojen tehoa voidaan parantaa yhdistämällä mesoterapiaan ihoa kiinteyttävät laitehoidot.   

 Sensuell Esteticin valikoimissa on nyt medikaalitason Skin Teck -Mesotarapiahoidot, joita on mahdollista saada vain koulutetuilta terveydenhuollonammattihenkilöiltä. Hoito vaatii yleisesti muutaman päivän palautumisajan, mutta hoidon hyöty on jokaisen palautumiseen kuluneen päivän arvoinen. Hoidettavia alueita ovat kasvot, kaula, decoltee, silmänympärysiho.   

Varaa aika

Tällä hetkellä valikoimissamme olevat III-luokan medikaaliset mesoterapia hoidot ovat silmänympärysihon hoito joka hoitaa tummia silmänympäryksiä ja veltostunutta ihoa, kasvojen, kaulan ja decolteen ihon ikääntymisen merkkien korjaaminen, Ihon ikääntymisen ja veltostumisen seurausten hoitoon sekä yläkasvoille tarkoitettu lihaksia rentouttava ja valovanhentumisen merkkejä korjaava mesoterapia. Valikoima laajenee kysynnän mukaan.    

Mesoterapia tuotteita on myös imeytettävinä yhdisteinä jolloin hoito tehdään kokonaan laitteella ja tuotteita ei injektoida ihoon ja hoito ei juuri vaadi palautumisaikaa. Neulattomalla menetelmällä imeytettävät hoidot tai myös  mikroneulattavat  hoidot (vaatii lyhyen palautumisen) valikoimassa ovat ihoa vaalentava/kirkastava, kosteuttava ja ihon elastisuutta lisäävä antioksidantteja sisältävä Whitening -hoito sekä ihon rentouttava ja pieniä ryppyjä ja juonteita silottava RelaxSkin-hoito.   

 Hoidot ovat hyvin siedettyjä ja harvoin allergisoivia. Kosmetiikalle allergisille hoitoa ei suositella. Hoitoa ei tehdä myöskään sairauden tai raskauden ja imetyksen aikana.