Skin Tech kemialliset kuorinnat

Ihon kemiallinen kuorinta, happohoito on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa sekä heleyttää ihon pintaa ja parantaa ihon laatua.

Kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu. Kuorinnan jälkeen iho on aiempaa tasaisempi ja napakampi eikä siinä näy pintajuonteita tai muita kauneusvirheitä. Ihon pintakerroksen uudistamisen lisäksi kemiallinen kuorinta kohdistuu ihon alempiin kerroksiin, joissa syntyy sarjahoitoa seuraavien kuukausien aikana uutta kollageenia ja elastiinia (ihon tukikudosproteiinit).

Jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä, toimintaa ja rakennetta. Pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia saadaan kuitenkin vain sarjahoidolla. Sarjahoidon tulosten ylläpitoon suositellaan yhtä kuorintakäsittelyä aina vuodenaikojen vaihtuessa. Hoidot ja hoitosarjat suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

Sarjahoitoon voidaan sisällyttää kuorintoja erilaisilla hapoilla. Näin toimenpidesarjan aikana pystytään käsittelemään tehokkaasti kaikki ongelma-alueet. Kemialliset kuorinnat ovat hyvin siedettyjä. Joskus ihoon saattaa ilmestyä parin päivän kuluttua hoidosta pientä kutinaa, punoitusta, näppylöitä ja kirvelyä. Nämä ovat luonnollisia ihoreaktioita ja kertovat ihosolujen tehokkaasta uusiutumisesta. 

Varaa aika

Kemiallisten kuorinnan hoidonaiheita

- ikämuutokset (juonteet, rypyt, maksaläiskät)
- veltostunut iho
- ihon värivirheet
- ihon epätasaisuudet
- laajentuneet ihohuokoset
- tukkeutuneet talirauhaset
- akne, aknen jälkihoito, aknen ehkäisy, aknearvet
- valovauriot
- raskausarvet, vesirokkoarvet ja muut arvet

Kemiallisten kuorinnan jälkeen

- ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet imeytyvät ihoon aiempaa tehokkaammin
- ihon uusiutuminen nopeutuu
- ihosta tulee aiempaa sileämpi, kiinteämpi ja heleämpi
- talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet vähenevät
- iho syväkosteutuu, jolloin kuivuudesta johtuvat juonteet häviävät
- ihossa alkaa muodostua uutta kollageenia ja elastiinia, jolloin iho kiinteytyy
- ihon sävy paranee, maksaläiskät ja muut pigmenttihäiriöt vaalenevat tuntuvasti

Varaa aika

Mantelihappo

Kemiallinen kuorinta rasvaiselle ja akneiholle sekä iholle, jossa on auringon aiheuttamia valovaurioita. Nuorelle rasvoittuvalle iholle sekä aikuiselle iholle laajentuneiden ihohuokosten sekä hyperpigmentaation hoitoon. 

Glykolihappo

Ikääntymisen merkit, ihon valovauriot, pigmenttihäiriöt, ilmejuonteet, veltostuneet piirteet, epätasaisen värinen iho, melasmat, pisamat, karhea iho. Sopii akneihon jälkihoitoon, tulehduksen aiheuttamienhyperpigmentaatioiden hoitoon, pinnallisiin arpiin, melasman poistamiseen sekä seborrooisen keratoosin ja aurinkokeratoosin hoitamiseen. Lisäksi glykolihappokuorinta tehoaa usein sellaisiin juonteisiin joihin muut hoitomuodot eivät tehoa. Välitön piirteiden kohoaminen.

Maitohappo

Kuiva iho, juonteet, ilmerypyt, UV-vaurioiden aiheuttamat ikääntymismuutokset, hilseilevä iho. Maitohappoa käytetään pääasiassa ikääntyvän ihon hoitamiseen, jolloin se tasoittaa
ihoa, kiinteyttää kudoksia, poistaa valovaurioita ja parantaa ihon rakennetta ja ulkonäköä

Varaa aika

  Easy Phytic Solutions  

  Tämä kuorinta on tarkoitettu ensisijaisesti varhaisen valovanhenemisen hoitoon, kuivan ihon kosteustasapainon palauttamiseen (keratosis pilaris), hyperpigemntaation/melasman hoitoon ja on erittäin hyvä myös nuoruusiän iho-ongelmien hoidossa.   

Varaa aika

Peel2Glow

Kiinteyttävä, puhdistava, kirkastava kuorintakokonaisuus. Erittäin suosittu päivä kaksi ennen tärkeää menoa. Helppo ja nopea kuorinta joka voidaan tehdä hoitolassani tai voit ostaa hapon kätevästi kotiin, koska hoito on turvallinen ja hoitolassamme ohjeistamme kuinka hoito tehdään kotona oikeaoppisesti. 

Purifyer peel & Skin Bloom Glow: Antioksidanttinen ja kosteuttava tuote, joka saa ihosi näyttämään terveeltä.

Brightening&Filling Glow:  Kuorinta auttaa näyttävästi siloittamaan ihon juonteita ja hienoja ryppyjä, täyteläistää ihoa sekä hoitaa valovanhentunutta ihoa vähentämällä liiallista pigmentaatioita. Kirkastaa ihoa ja saa ihon säteilemään. 

SkinTech Pharma Group 

Varaa aika

Easy Droxy Versicolor Peel 

Kuorinta auringon ikäännyttämään ihoon ja ihovaurioiden ehkäisemiseksi liialliselle UVA / UVB: lle altistumisen jälkeen. Hoitaa pinnallisia ryppyjä ja harmaantunutta ihoa, jotka ovat aiheutuneet tupakoinnista tai valovanhenemisesta.  

Täydellinen hoito akne iholle sekä kuivan ja elottoman ihon hoitoon. 

Skintech Pharma Group 

Varaa aika