Juvéderm® 
Volbella, Voluma, Volift

Ihon ikääntyminen

Luonnollinen hyaluronihappo säätelee nuoren ihon kosteustasapainoa ja saa ihon näyttämään raikkaalta ja elinvoimaiselta. 

Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee, mikä johtaa ihon kuivumiseen ja kimmoisuuden vähenemiseen. Iholla alkaa näkyä ryppyjä ja juonteita. 

Myös muilla tekijöillä on merkitystä ikääntymisessä. Yksi
esimerkki on painovoima, joka vetää ihoa alaspäin, muodostaa poimuja ja saa ihon näyttämään veltolta. 

Näin Juvéderm® toimii

Juvéderm® on kasvojen hoitoon tarkoitettu täyteainesarja, jonka tuotteet sisältävät hyaluronihappoa. Geelimäiset tuotteet on suunniteltu eri tarkoituksiin. Ihon alle injektoidaan geeliä äärimmäisen ohuella neulalla. Geeli täyttää ryppyjä ja juonteita ja antaa iholle luonnollista kimmoisuutta. Geelin sisältämä hyaluronihappo säilyttää ihon kosteustasapainon. 

Valitusta toimenpiteestä ja tuotteesta riippuen lopputulos voi kestää jopa 18 kuukautta. Juvéderm® sisältää myös paikallisesti puuduttavaa lidokaiinia, jonka ansiosta hoito on hellävarainen.

Juvéderm®-tuotteet valmistaa Allergan, maailmanlaajuinen terveydenhoitoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo yli 35 vuoden ajan. Juvéderm®-tuotesarjassa käytetään edistyksellistä tekniikkaa. Toimenpiteillä on erinomainen turvallisuusprofiili ja ne antavat luonnollisen ja pitkään kestävän lopputuloksen hoidosta riippuen 9-18 kk saakka. Juvéderm®-tuotteita on käytetty yli 16 miljoonassa toimenpiteessä, ja käyttäjien määrä kasvaa päivä päivältä.
 
Juvéderm® on sarja CE-merkittyjä lääkinnällisiä tuotteita, jotka on kehitetty erilaisiin tarpeisiin, joka on myös saanut yhdysvaltojen lääkeviranomaisen FDA:n hyväksynnän.

Juvéderm® Volbella ja Volift

Juvderm Volbella ja Juvederm Volift täyteainehoidot huulten muotoiluun ja täyttöön.

Juvéderm® täyteainehoidoilla korostat hienovaraisesti huulten ääriviivoja. Täyteaineilla voidaan palauttaa huulten pehmeä muoto tai antaa niille täyteläisyyttä sekä korostaa huulten muotoa. 

Täyteainehoidoilla voidaan tasoittaa huulten ympäristön pystysuoria ryppyjä joita erityisesti ikääntyessä syntyy ylähuulen ihoon. Huulten muotoilun ja täytön lisäksi samalla kerralla voidaan hoitaa myös mahdolliset marionettiuurteet.

Varaa aika

Juvéderm® VOLUMA®

Kohottaa kasvoja hellävaraisesti ilman kirurgiaa tuoden täyteläisyyttä niille alueille kasvoissa, jotka kaipaavat kohotusta sekä korostamista.
 
Täyteaine tukee hienovaraisesti poskien muotoa, saaden ne näyttämään korkeilta ja kiinteiltä. Palauttaa kasvojen täyteläisyyden ja nuorekkuuden sekä tasoittaa leukalinjan ja tuo poskipäitä esiin. 

Samalla, kun Voluma® kohottaa se kosteuttaa ihoa ja palauttaa myös ihon joustavuuden ja kimmoisuuden. Kesto 18-24 kuukautta. 

Varaa aika