Lähes jokaisella on kokemuksia kuivasta ja atooppisesta ihosta jossakin vaiheessa elämänsä aikana. Taipumus kuivaan ihoon voi olla perinnöllinen, mutta suurin tekijä kosteudensitomiskyvyn menetyksestä johtuu auringonvalolle altistumisesta. Myös talvi ja kuiva sisäilma tai kova pakkanen edesauttavat ihon kuivumista. Ihon kuivuminen on alku ihon rypistymiseen ja veltostumiseen ja ensimmäiset merkit ihossa näkyvät jo 25-30 vuoden iässä. 

Keinoja ihon kuivuutta vastaan on monia. Yksi erittäin hyvä pitkäkestoinen keino on ihon syvänkosteutus ihoon injektoitavalla eli pistoksina laitettavalla Juvederm Volitella joka kosteuttaa ja parantaa ihon laatua. Samalla iho saa hehkua ja täyteläisyyttä ilman täyteaineita. Tuotteella voidaan kosteuttaa myös huulia. Kesto hoidolle on 6-9kk. Ei unohdeta kuitenkaan aurinkosuojausta!

Iho kuivuu ja janoaa kosteutta. Juvederm Volite syväkosteutus on varma helpotus ongelmaan ja parantaa veltostuneen ihon laatua samalla. Hoidettavat alueet ovat kasvot, decollete ja kämmenselät. 

Syväkosteutus
Juvéderm® Volite

Juvéderm® Volite on injektoitava lidokaiinia sisältävä hyaluronihappogeeli, joka on tarkoitettu parantamaan ihon laatuominaisuuksia, kuten sileyttä, kosteutta ja elastisuutta.

Koska Juvéderm®-hoito ei ole kirurginen toimenpide, toipuminen on erittäin nopeaa. On hyvin todennäköistä, että ulkonäköäsi kehutaan
raikkaaksi ja pirteäksi ilman että kukaan huomaa kysyä syytä siihen, miksi näytät paremmalta. 

Lopputulos on siis huomaamaton ja käsittely tuo esiin luonnollisen kauneutesi. Kun olet tyytyväinen ulkonäköösi, on helppoa antaa sisäisen ilon ja elämänhalun säteillä ja vaikuttaa elämän kaikkiin
osa-alueisiin. 

Varaa aika

Juvéderm®-tuotteet valmistaa Allergan, maailmanlaajuinen terveydenhoitoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo yli 35 vuoden ajan. Juvéderm®-tuotesarjassa käytetään edistyksellistä tekniikkaa. Toimenpiteillä on erinomainen turvallisuusprofiili ja ne antavat luonnollisen ja pitkään kestävän lopputuloksen hoidosta riippuen 9-18 kk saakka. Juvéderm®-tuotteita on käytetty yli 16 miljoonassa toimenpiteessä, ja käyttäjien määrä kasvaa päivä päivältä. 

Juvéderm® on sarja CE-merkittyjä lääkinnällisiä tuotteita, jotka on kehitetty erilaisiin tarpeisiin, joka on myös saanut yhdysvaltojen lääkeviranomaisen FDA:n hyväksynnän.