Jalkahoidot

terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolla

   Jalkojemme terveys on hyvinvoinnille ja toiminnalle merkittävä asia. Vaikka osa jalkaongelmista voi olla kiinni esimerkiksi perintötekijöistä tai sairauksista, ovat monet jalkaongelmat vältettävissä jo pelkästään elintapoja parantamalla. Joskus jalkojen kunto on hyvä tarkastuttaa asiantuntijalla ja hoidattaa samalla jalat säännöllisesti. Huolehdi jalkojesi terveydestä ja hyvinvoinnista. 

Fresh and Health Feet – perusjalkahoito

   Ennaltaehkäisevä ja toimintakykyä edistävä jalkojenhoito.   
 
Hoidon kulku: Hoito aloitetaan jalkojen desifioinnilla ja ihoanalyysillä, jonka jälkeen jalkojen kylvetys. Kylvyn jälkeen seuraa kovettumien poisto sekä  kynsinauhojen siistiminen ja kynsien lyhentäminen ja viilaus. Hoito viimeistellään jalkavoiteella. Erikseen valittavissa hoito lakkauksella (lakkapullo kuuluu jalkahoidon hintaan ja sen saa mukaan, kun valitsee jalkahoidon lakkauksella).  

  Beautiful Feet – SPA Jalkahoito  

   Rentotuttava jalkahoito   
  
Hoidonkulku: Hoito aloitetaan desinfioinnilla ja ihoanalyysillä, jonka jälkeen jalat kylvetään. Kylvyn jälkeen seuraa kovettumien poisto sekä kynsinauhojen siistiminen ja kynsien lyhentäminen ja viilaus. Jalat kuoritaan jalkakuorinta voiteella, jonka jälkeen jalkojen rentouttava hieronta. Hoito viimeistellään jalkavoiteella. Erikseen valittavissa hoito lakkauksella (lakkapullo kuuluu jalkahoidon hintaan ja sen saa mukaan, kun valitsee jalkahoidon lakkauksella).  

Varaa aika