HL-Skincare -kasvohoidot

  Tässä ihohoitosarjassa on hoito jokaiselle ihotyypille ja ihon ongelmalle. HL- menetelmä perustuu kahteen kuorintaan -white beel- entsymaattinen kuorinta- ja peel I-IIII Hoidoissa lähdetään etenemään kuorinnoilla, joita on viisi erilaista.
 
-  Perushoidot - atraumaattinen ihonpuhdistus - kaikille ihotyypeille
-   Anti-aging hoidot - ympäristön aiheuttamaan ikääntymiseen sekä kosteuttavat hoidot 
-  Rasvainen iho ja aknehoidot 
- Uudistavat hoidot – eloton ja kuiva iho, juonteet, aknen jälkihoito
- Syväkuorintahoito – iholla tarve merkittävään uudistumiseen   

HL-Atraumaattinen ihonpuhdistus  

  Holy Land ihonpuhdistus sisältää 8-10 eri vaihetta, joiden avulla saamme ihon puhtaaksi 1 - 1,5 tunnin hoidolla. Hoidon pituus määräytyy ihon kunnon mukaan. Hoidossa iholle levitetään erilaisia aktiivisia aineita järjestyksessä ja näin päästään loistaviin tuloksiin! Ilman kipua tai punaisia jälkiä hoidon lopussa. 

 Hoito on täysin kivuton ja ei vaadi palautumisaikaa. Jo puolen tunnin päästä hoidosta pääset tärkeälle tapaamiselle tai tapahtumaan. Agressiivisen ja tehottoman ihon höyryttämisen sijaan hoidossa  käytetään ihoa lämmittävää kasvovettä. Perus-syväkosteutushoidossa käytössä on 10 eri ainetta, jotka puhdistavat ihosi täydellisesti ilman  mekaanista traumaa! Tuotteet hoitoon valitaan yksilöllisesti ihon kunnon ja tyypin mukaan!   
  

Varaa aika

HL- Anti-aging C-vitamiini kasvohoito (C the success)

C-vitamiini hoito perustuu erittäin suureen C-vitamiinin pitoisuuteen, joka on yksi tehokkaimmista luonnon antioksidanteista. 

C-vitamiini anti-aging hoito auttaa viivästyttämään ihon ikääntymisprosessia, korjaa auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä ja parantaa iho esteettistä olemusta. 

Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, varsinkin sellaiselle iholle, jolla on ikääntymisen merkkejä, ilmejuonteita ja eloton ihon rakenne ja sävy.

HL-Nuorentava Alpha Beta Retinol kasvohoito

ABR- hoito uudistaa, kuntouttaa ja vaalentaa ihoa käyttämällä alfa- ja beetahydroksihappojen sekä retinolin aktiivista yhdistelmää.

HL-Bio Repair ihoa kuntouttava kasvohoito

Hoito perustuu kollageeneniin, elastiiniin ja ainutlaatuiseen regeneratiiviseen kompleksiin, joka estää ja neutraloi ihosoluja vaurioilta, stimuloi luonnollisia korjausmenetelmiä ja palautumista ihosoluissa.

Varaa aika