Esteettiset botoxhoidot

Esteettiset botoxhoidot Botox®/Vistabelilla sopii hoidoiksi seuraavien kasvojen yläosassa esiintyviin ikääntymismuutoksiin; ryppyjen ja ilmejuonteiden hoito ja syvempien uurteiden ennaltaehkäisy. Hoito on tarkoitettu tilapäisesti silottamaan kohtalaisia tai syviä ryppyjä, joita syntyy kulmakarvojen väliin otsaa voimakkaasti rypistettäessä sekä silmäkulmien sivuun hymyiltäessä.

Hoidettavan henkilön tilanne arvioidaan huolellisesti ennen hoitoa, mutta varsinainen hoito on nopea ja sen jälkeen voi palata normaali elämään välittömästi. Botoxilla ikämuutoksien hoito on nopeaa sekä vaivatonta eikä hoito vaadi erityistä toipumisaikaa. 

Varaa aika

      Hoito toteutetaan injektoimalla pieniä määriä botuliinitoksiinia ihon alle ohuella neulalla. Heti hoidon jälkeen voi alueella kuitenkin olla pieniä neulanpiston jälkiä tai mustelmia. 

Hoidon tulos ei ole näkyvissä heti hoidon jälkeen vaan kestää jopa viikon hoidosta, että tulos on nähtävissä. Suositus on, että asiakas tulee käymään 2 viikon kuluttua hoidosta hoidon suorittaneen henkilön vastaanotolla. Hoidon vaikutuksen kesto on hyvin yksilöllinen, noin 4-8kk, jonka jälkeen hoito voidaan uusia. Hoitojen välillä on kuitenkin oltava vähintään 3kk.