Environ ihoa vahvistava vitamiinikasvohoito  

   Ihomme tarvitsee A-vitamiinia kaikkina ikäkausina. Lapsena ihon A-vitamiini määrät ovat korkeimmillaan, kun altistusta UV-säteilylle ja ilmansaasteille ei ole vielä ehtinyt tapahtua. A-vitamiini onkin ihollemme yhtä tärkeä kuin happi ja vesi kehollemme. 

 Environin vitamiinitasapainon palauttava tieteellisesti perusteltu ihonhoitomenetelmä auttaa ihoa selviytymään A-vitamiinivajeesta. Environin ihonhoidon keskeisin aktiiviaine on A-vitamiini ja tämän vitamiinin vaikutusta hoidossa tuetaan muilla aktiiviaineilla ja ihon kunnossa tapahtuu merkittäviä hoitotuloksia.  

  Keskeisimmät aktiiviaineet  

  A-vitamiini on ihon toiminnan ja nuorekkuuden sekä ihon terveyden välttämätön osatekijä, jota iho tarvitsee päivittäin. A-vitamiinin vaikutuksesta iho vahvistuu, ihon pintakerros kiinnittyy paksummin tyvikalvoon, ihon sävy tasoittuu, verenkierto ihossa virkistyy, rasvahappojen laatu ihossa paranee, ihon puolustus ulkoisia ärsykkeitä vastaan tehostuu ja talineritys normalisoituu. 

 C-vitamiini osallistuu yhdessä A-vitamiinin kanssa ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoon ja pitää muut antioksidantit aktiivisina. Antioksidantit ovat ravinnosta saatuja vesi- ja rasvaliukoisia vitamiineja, kivennäisaineita ja muita kemiallisia yhdisteitä, jotka suojaavat kehon rakenteita ympäristön vapaita radikaaleja vastaan. 

Environin A-vitamiinivoiteissa käytetään korkeita pitoisuuksia C- ja E- vitamiineja sekä beetakaroteenia ja kasviuutteista saatavia flavonoideja.

Varaa aika