Aquagold fine touch

AQUAGOLD Fine Touch on patentoitu FDAn hyväksymä ja CE –merkitty edistyksellinen mikrokanavalaite.

Laitteella saadaan erilaisia hoitavia ainesosia ihon alle dermikseen haluttu määrä tasaisella syvyydellä ja kivuttomasti.

Verrattuna mikroneulauksiin, joissa ihoon tehdään vain reikä -  AQUAGOLD Fine Touch ainutlaatuinen kanava itse neulassa luo ihoon mikrokanavan ja vie aineet suoraan ihon sisään.

Laitteessa on 20 24karaatin kullalla päällystettyä hiustakin ohuempaa neulaa, koska kulta on biologisesti parhaiten yhteensopiva ihmisen ihon kanssa ja se aiheuttaa vähiten ärsytystä sekä allergisia reaktioita.

Hoidon voi ottaa joko yksittäisenä hoitona tai useamman hoitokerran sarjana, jolloin hoitoja tehdään 4-6vkon välein ja ylläpitohoidot 3-6kk välein.Varaa aika
Hoitoa ei voida tehdä Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa lääkekuurista on kulunut vähemmän kuin 6kk, raskauden tai imetyksen aikana, aktiiviseen herpeksen aikana, iholla olevien haavojen tai ihon tulehduksen aikana tai jos olet kulta-allergikko.

Valmistaja on amerikkalainen Aquavit Pharmaceuticals INC
Tuote on saanut medikaalisen luokituksen.

Hoidossa asiakkaalle suunnitellaan oma hoitococtaili ja hoitavat aineet (hyaluronihappo, vitamiinit, botuliini) viedään mikrokanalaitteen avulla hiustakin ohuemmilla neuloilla suoraan ihoon. 

Hoidolla on iholle suotuisat vaikutukset ja se parantaa näkyvästi ihon esteettisiä ominaisuuksia kuten pienentää suurentuneita ihohuokosia, parantaa ihon väriä, vähentää hyperpigmentaatiota, tasoittaa pieniä ryppyjä, kosteuttaa iho, hoita rosaceaa/herkkää ihoa sekä häivyttää aknearpia.

Varaa aika