HL -vartalohoidot
  Cellulite Body Therapy  

  Selluliitti vartalohoito -linja on suunniteltu selluliitista kärsivän ihon erikoiskäsittelyyn.

Alfa- ja beetahydroksihappojen, inkiväärin, aromaattisten öljyjen ja E-vitamiinin yhdistelmä edistää ihon tekstuurin tasoittumista ja parantamista näkyvien tulosten saamiseksi.

Hoidon alussa käsiteltävä iho puhdistetaan ja kuoritaan hedelmistä saaduilla hedelmähapoilla. Asiakas voi tuntea kuorinnan lämpönä ja kutinana iholla. Kuorinnan jälkeen hoidettava alue hierotaan Sculpting Oililla. Hoidon lopussa iholle levitetään firming Cream ja asiakas on valmis voiteen imeydyttyä.

Yksi hoidettava alue voi olla esimerkiksi pakarat ja yläreidet takaa, reidet edestä ja takaa, käsivarret, koko selkä tai vatsa. 


Hoidon kesto noin 60min.   

Varaa aika

  Renewal Body Therapy  

  Kokovartalohoito, vartalon ihoa nuorentava -linja on suunniteltu helpottamaan ihon uudistumisprosessia ja hidastamaan ihon ikääntymistä. Se tarjoaa vasteen, joka vaatii voimakasta solujen regenerointia ja toimii sen joustavuuden parantamiseksi.

Hoidon aluksi iho puhdistetaan, vartalon iho kuoritaan ja iholla voi tuntua lämpöä ja kutinaa. Kuorinnan jälkeen vartalo hierotaan Renewal Massage Boosterilla. Hierontaa jatketaan levittämällä naamio ja naamio hierotaan vartalolle kauttaaltaan kunnes se imeytyy. Hoito lopetataan Renewal Cream voiteen levittämisellä vartalolle. 

Hoidon kesto noin 90min.

Jotta molemmilta vartalohoidoilta saisi parhaan mahdollisen tehon on suositeltavaa käyttää hoitolinjaan erityisesti suunniteltuja kotihoitotuotteita hoitotulosten säilyttämiseksi ajan mittaan. Myös elintavat ja ravinto ovat tärkeässä asemassa tukemaan hoidon tuloksia.  

Varaa aika