Sensuell Estetic

(1037798-7)

Sensuell Estetic keskittyy medikaalitason hoitoihin sekä esteettisiin hoitoihin, jotka ovat asiakaslähtöisiä ja kullekin asiakkaalle erikseen suunniteltuja. 

Esteettiset hoidot tehdään yksilöllisesti asiakaan toiveita kuunnellen ja erilaisia hoitomuotoja yhdistellen.  
Asiakkaalla on aina mahdollisuus ensin tulla maksuttomaan ihonhoidon konsultaatioon hoidosta riippumatta ja konsultaatio ei sido asiakasta ottamaan hoitoa. 

Hoitoja Sensuell Esteticissä tehdään korkeatasoisilla ja markkinoiden parhailla tuotteilla. Käyttämäni hoitomuodot ja tuotteet ovat tieteellisesti tutkittuja ja turvallisia hoitoja. Etuna on lyhyt palautumisaika ja hoitojen jälkeen voi vaikka palata pääsääntöisesti heti töihin. 

Iho. Sen katsotaan peilaavan elintapojamme, mutta oikeastaan iho kertoo henkisestä hyvinvoinnistamme ja vaikuttaa sisimpäämme. Kaunis iho kertoo hyvästä olosta. Ja kun iho muuttuu, myös suhtautuminen omaan itseen voi muuttua. Löydä juuri sinun ihollesi oikea hoito, joka saa ihosi näyttämään siltä kuin sen mielestäsi pitäisi näyttää – näin tunnet olevasi enemmän oma itsesi.

Kulmakarvat ovat kasvojen kehykset. Esteettisten hoitojen lisäksi teen kevytpigmentointeja Swiss Colors Microblading kevytpigmentontitekniikalla.